Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

Hardlopen in Zaltbommel Gruppo007 kleding sponsors

Hardlopen in Zaltbommel Gruppo007 kleding sponsors

Gruppo 007 , Hardlopen in Zaltbommel

GRUPPO 007 , Hardlopen in ZaltbommelGruppo 007 is van start gegaan in september 2019 en heeft lopers van ALLE niveaus, er wordt getraind op vaste, verkeersluwe locaties zodat iedereen de training kan afwerken in zijn of haar eigen tempo. Iedere training vindt plaats onder begeleiding van de gediplomeerde KNAU trainers Michel Schoon en John van Rooij, de persoonlijke aandacht is dus altijd gewaarborgd!John en Michel hebben meer dan 8 jaar ervaring in het begeleiden van lopers op verschillende niveaus. Doormiddel van een goed opgebouwde en uitgebalanceerde training alsmede door een gedegen loopscholing (technisch verantwoord hardlopen) is de kans op een blessure een stuk kleiner.Gruppo 007 heeft twee trainingsavonden, deze zijn op de donderdagavond (de hoofdtraining) en EXTRA is de maandagavond van 20.00 tot circa 21.15 uur.Op de maandag wordt in principe extensief gelopen, dit i.v.m. duurlopen en eventuele wedstrijden/evenementen in het weekend.Op donderdag staat er altijd een intensieve training op het programma.Hardlopen is onze PASSIE, wij zijn dan ook continue op zoek naar de aller nieuwste wetenschappelijk bewezen trainingsmethodes.Uiteraard is het sociale aspect in onze gemêleerde groep van inmiddels al meer dan 30 leden ook zeer belangrijk tijdens de training maar ook erna.Iedereen is van harte welkom voor een GRATIS proeftraining, meer informatie vind je op onze website www.gruppo007.nl

Geplaatst door Gruppo 007 op Dinsdag 24 december 2019

Post a Comment