Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

BLAREN! Bijzonder vervelend en het VERGROOT zelfs de KANS op BLESSURES! #hardlopeninzaltbommel #hardlopen

BLAREN! Bijzonder vervelend en het VERGROOT zelfs de KANS op BLESSURES! #hardlopeninzaltbommel #hardlopen

BLAREN😬 Bijzonder vervelend en het VERGROOT zelfs de KANS op BLESSURES! Je gaat namelijk de blaar bewust en onbewust ontzien tijdens het lopen. (je loophouding pas je aan)
👇DIT KUN JE ERAAN DOEN!👇
😎😎🤙
Blaren ontstaan door zweet in combinatie met wrijving. Mensen die vaak last hebben van zweetvoeten, hebben meer risico op ‘blaarvorming’. Logischerwijze wil je er zo weinig mogelijk mee te maken krijgen. Volg daarom deze tips …
* Kies steeds voor natuurlijk, ademend materiaal voor je schoeisel. Niet alleen wanneer je gaat lopen, ook tijdens je ‘gewone’ dagelijkse activiteiten. Zo verminder je de kans op zwetende voeten.
* Vermijd te kleine schoenen, want die zorgen ervoor dat je voet gekneld geraakt, wat dan weer voor meer wrijving dan nodig zorgt.
* Was nieuwe hardloop sokken eerst een keer voor gebruik.
* Je kan ook altijd tape proberen. De wetenschap👨‍🎓 weet dat het werkt!
Is het kwaad al geschied?🙄
* Als je ze doorprikt (bijvoorbeeld wanneer de blaar heel groot is), weet dan dat de wonde en de pijn soms erger kunnen worden. Gebruik hoe dan ook een ontsmette naald. Het gaatje dat je maakt, moet net groot genoeg zijn om het vocht te laten weglopen. Best is om voor natuurlijk herstel te kiezen.
-Maak gebruik van specifieke pleisters indien het ongemak te groot wordt. Vervang de pleisters dagelijks.
Bron: Energy Lab Paal
Volgende week een artikel hierover in Running.be

Post a Comment