Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

Gruppo 007 PERSOONLIJKE LOOPANALYSE / Hardlopen in Zaltbommel

Gruppo 007 PERSOONLIJKE LOOPANALYSE / Hardlopen in Zaltbommel

Gisteravond tijdens de training hebben we video opnames gemaakt van onze 007-LOPERS, iedere loper ontvangt nu vervolgens in DM zijn PERSOONLIJKE tips/complimenten/feedFORWARD met betrekking tot zijn of haar loophouding.

Dat er een grote winstmarge in een correcte loophouding zit, is geen geheim.
Met de juiste loophouding loop je sneller, verbruikt je minder energie en het werkt blessure preventief. Toch komt er bij de JUISTE loophouding meer kijken dan enkel een rechte rug en armen die losjes met je benen mee bewegen. Hieronder staan enkele punten waarop wij met ONZE Gruppo007 PERSOONLIJKE Loopanalyse hebben gelet.

Je hoofd:
De ogen: kijk recht voor je en houd je hoofd omhoog. Als je naar de grond kijkt, leun je automatisch naar voren, wat de druk op je onderrug en het risico op blessures vergroot, Als je vooruit kijkt, verbeter je je houding én adem je makkelijker.

De kaak:
Zorg ervoor dat je je kaken relaxt en je mond openhoudt. Op die manier adem je door je mond en neus, waardoor je meer zuurstof en minder koolstofdioxide opneemt. #WetenschappelijkBewezen

De handen:
Plooi je handen lichtjes/ontspannen naar binnen en beeld je in dat je er ‘een vloeitje’ tussen je duim en wijsvinger houdt wat wel/niet er tussenuit valt.

Volg ons ook op LinkedIn      https://www.linkedin.com/company/53387692/admin/

Post a Comment