Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

Gruppo 007 Hoeveel water moet je drinken? / Hardlopen Zaltbommel

Gruppo 007 Hoeveel water moet je drinken? / Hardlopen Zaltbommel

We verliezen gemiddeld 2 à 3 liter vocht elke dag. Wie veel sport en dus extra zweet, heeft zelfs nog méér vochtverlies. Dit moet gecompenseerd worden door voldoende te drinken.

Hoeveel water moet je nu precies drinken op een dag?
Voor volwassenen geldt de richtlijn 1,5 à 2 liter water per dag, dit komt neer op 8 tot 10 grote glazen water.
De bovenstaande richtlijn geldt onder ‘normale’ omstandigheden. Als het erg warm is en je zweet veel of je sport intensief op een dag, is het logisch dat je extra drinkt bovenop die 2 liter. Pas je aan aan de omstandigheden en volg vooral je dorstGEVOEL!

TIP! 👌🏃‍♀️🏃‍♂️👍
In tegenstelling tot wat je misschien denkt, komt een KLOTSENDE BUIK niet door te veel vochtinname. In zo’n geval heb je net te weinig gedronken.
Als je te KLEINE slokjes drinkt, geeft je maag geen signaal om zich te legen.(receptoren) Het gevolg is dat het water er blijft zitten. Een grotere vochtinname, minstens 2 deciliter / 3 slokken zorgt ervoor dat de blaas wordt geopend en voorkomt een klotsende buik.🧑‍🎓👨‍🎓 #WetenschappelijkBewezen #NieuweKennis
😎😎🤙

Post a Comment