Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

5 TIPS🔥 OM VUILE EN NATTE HARDLOOPSCHOENEN👟 SCHOON EN DROOG TE KRIJGEN 👌🏃‍♀️🏃‍♂️👍 / HARDLOPEN ZALTBOMMEL

5 TIPS🔥 OM VUILE EN NATTE HARDLOOPSCHOENEN👟 SCHOON EN DROOG TE KRIJGEN 👌🏃‍♀️🏃‍♂️👍 / HARDLOPEN ZALTBOMMEL

1. Doe ze niet in de wasmachine!
Het is verleidelijk om het toch te doen, maar in de wasmachine kunnen de lijmverbindingen in de schoen verzwakken en de stiksels loskomen. Doe het niet!

2. Zet ze niet bij een verwarming of kachel
Uiteraard drogen je schoenen snel als je ze in de buurt van de verwarming zet, maar de kunststofmaterialen van je schoeisel zijn niet hittebestendig. Daardoor kunnen de tussenzolen en het bovenwerk smelten en vervormen.

3. Laat ze goed luchten
Zet je schoenen helemaal open. Het is sowieso een goed idee zijn om ze 24 uur te laten rusten. Net als JOUW lichaam, verdienen ook je loopschoenen wat rust! Dus als je dagelijks loopt wissel dan af in loopschoenen.

4. Gebruik lauw water
Vuile schoenen maak je het best schoon met lauw water en een zacht borsteltje, op die manier beschadig je de naden en de stiksels niet.

5. Haal de inlegzolen uit je schoenen
Als je schoenen kletsnat zijn, haal dan de inlegzolen eruit zodat het vocht kan verdampen, op die manier drogen ze sneller en anders kan er zelfs schimmel ontstaan. Je kunt ook gedurende ongeveer 12 uur krantenpapier in de schoen stoppen, om het vocht te absorberen.
😎😎🤙

Post a Comment