Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

O P V A L L E N D !?! / Gruppo007

O P V A L L E N D !?! / Gruppo007

Wij horen wel eens hardlopers die ‘vrolijk’ vertellen een duurloop te hebben gedaan in voorbereiding op een marathon van bijvoorbeeld 36 km in 4,5 uur.

Buiten dat verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat hardloop trainingen langer dan 3 uur niets EXTRA’S meer toevoegen, is het nog belangrijker BEWEZEN dat verder dan 32 km hardlopen ONGEZOND is! (hoe getraind je lichaam ook) Sterker nog door langer dan 3 uur te trainen neemt de kans op overbelasting en blessure toe, daarbij verleng je ongewild de herstelperiode naar je volgende trainingsprikkel.

 

WAAROM ZOU JE DIT TOCH DOEN?

 

In onze optiek zijn wij mede begonnen met hardlopen omdat we denken GEZOND bezig te zijn. Doormiddel van de nieuwste trainingsmethodieken kun je immers met een duurloop van 30-32 km het lichamelijke inspanningseffect bereiken van een 37 km loop. Het is ook niet voor niets dat veel topatleten daar niet meer overheen gaan, maar dit ondervangen door 2x per dag te trainen.

 

 

ONS ADVIES ;

 

TRAIN VOLGENS DE NIEUWE BEWEZEN TRAININGSMETHODIEKEN EN BEWAAR DE 32 KM + VOOR DE EVENEMENTEN ZOALS DE MARATHON ZELF !

 

 

#hardlopeninzaltbommel

Post a Comment