Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

NIEUW ONDERZOEK TOONT AAN: Het is nooit te laat GEZONDER te gaan leven! #WetenschappenlijkBewezen

NIEUW ONDERZOEK TOONT AAN: Het is nooit te laat GEZONDER te gaan leven! #WetenschappenlijkBewezen

Door kleine veranderingen in je levensstijl (meer sporten, gezond eten, je gewicht onder controle houden) loop je 23 tot 25% minder risico kans op een hartaanval, ZELFS als je er pas op latere leeftijd mee begint.

Zo luidt de conclusie van een lang lopend wetenschappelijk onderzoek. Na vele jaren van niet-zo-bijster-gezond leven kan je je met andere woorden ‘herpakken’ en zo je risico op een hartaanval verkleinen.

Deelnemers aan het onderzoek die een kleine aanpassing aan hun levensstijl deden, verminderden het risico op een hartaanval met 23 tot 25%! De meest ‘invloedrijke’ factoren zijn  MEER BEWEGEN (minimum 30 minuten per dag), stoppen met roken en streven naar een gezond gewicht.

Kleine kanttekening: het is natuurlijk beter om al gezond te leven op jonge leeftijd. Zo leef je nog altijd het langst en gelukkigst (o.a. door endorfine aanmaak), met minder kans op ziektes, kwalen en andere ongemakken!

 

Bron: Wetenschappelijk vakblad Stroke

 

#hardlopeninzaltbommel #gruppo007 #zaltbommelgezond

Post a Comment