Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

a

Over ons

Over ons

Hardlopen in Zaltbommel Gruppo007 is van start gegaan in september 2019 en heeft lopers van ALLE niveaus, er wordt getraind op vaste, verkeersluwe locaties zodat iedereen de training kan afwerken in zijn of haar eigen tempo. Iedere training vindt plaats onder begeleiding van de gediplomeerde KNAU trainers Michel Schoon en John van Rooij, de persoonlijke aandacht is dus altijd gewaarborgd! John en Michel hebben meer dan 9 jaar ervaring in het begeleiden van lopers op verschillende niveaus. Door middel van een goed opgebouwde en uitgebalanceerde training alsmede door een gedegen loopscholing (technisch verantwoord hardlopen) is de kans op een blessure een stuk kleiner.

1. Inlopen
2. Warming up
3. Loopscholing
4. Kern
5. Cooling down

Gruppo007 heeft twee trainingsavonden, deze zijn op donderdagavond (de hoofdtraining) en maandagavond van 20.00 tot circa 21.15 uur. Op de maandag wordt in principe extensief gelopen, dit i.v.m. duurlopen en eventuele wedstrijden/evenementen in het weekend. Op donderdag staat er altijd een intensieve training op het programma. Hardlopen is onze PASSIE, wij zijn dan ook continue op zoek naar de aller nieuwste wetenschappelijk bewezen trainingsmethodes. Uiteraard is het sociale aspect in onze gemêleerde groep van inmiddels al meer dan 40 leden ook zeer belangrijk tijdens de training maar ook erna. Iedereen is van harte welkom voor een GRATIS proeftraining.

Ons Team

John van Rooij

Na een aantal jaren bij AV Texel te hebben getraind ben ik zelf de opleiding loopgroeptrainer 2 bij de atletiekunie gaan doen. Om mijn kennis te vergroten en in de gelegenheid te zijn anderen te kunnen helpen bij hun opleiding heb ik...

Michel Schoon

Beroep: Wat DOE ik!?: Personal Coach(Hardlopen, Trainingsschema's maken), Hardlooptrainer bij: Zaltbommel DutchRunners (ZDR) en Gruppo 007. Ik loop zelf bij Runshop Team Greg van Hest met als specialiteit 5km...