Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

a

John van Rooij

John van Rooij

Na een aantal jaren bij AV Texel te hebben getraind ben ik zelf de opleiding loopgroeptrainer 2 bij de atletiekunie gaan doen. Om mijn kennis te vergroten en in de gelegenheid te zijn anderen te kunnen helpen bij hun opleiding heb ik dit 3 jaar geleden vervolgd met een aanvullende opleiding Loopgroeptrainer 3. Ik geef nu training aan de Zaltbommel Dutchrunner (ZDR) en Gruppo 007. Ook heb ik met groot plezier een aantal jaren wat clinics gegeven op een aantal basisscholen.

PHONE:
E-MAIL:
ADRES:
VOLG MIJ:

Waarom, en wat vind ik belangrijk?!

Hardlopen is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Het geeft me rust, ontspanning en draagt bij tot een goede gezondheid. Ik heb er veel plezier in dit te delen met anderen.
Het geven van trainingen geeft me voldoening. Belangrijk hierbij voor mij is dat dit op een verantwoorde manier gebeurd. Blessurepreventie en veiligheid staan voorop.
Veel afwisseling in terrein en aspecten binnen de training houden een training interessant en uitdagend. Zeer belangrijk, want alles valt en staat bij motivatie.

KNAU gediplomeerd loopgroeptrainer 2 (Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie) 0
KNAU gediplomeerd loopgroeptrainer 3 (koninklijke Nederlandse Atletiekunie) 0