Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

PERSONAL ACTIVE / CORE OEFENINGEN / BlessurePreventie / Disbalans / NieuweKennis

PERSONAL ACTIVE / CORE OEFENINGEN / BlessurePreventie / Disbalans / NieuweKennis

Dat hardlopen blessuregevoelig is weten we allemaal. Om blessures te voorkomen is niet alleen variatie in de trainingen belangrijk, maar zeker ook het frequent doen van core stability oefeningen. Gruppo007 is altijd op zoek om hier op een innovatieve, wetenschappelijk bewezen, maar ook leuke manier invulling aan te geven.

Zo doende hebben onze 007-lopers donderdag voorafgaande aan de looptraining een TOTAL BODY WORKOUT gekregen onder deskundige begeleiding van Richard Schimmer, eigenaar van Sportschool Personal Active. Tevens werd er door Richard uitleg gegeven over disbalans en werden bijbehorende core oefeningen beargumenteerd. Al met al een TOP avond!

Personal Active wederom hartelijk dank voor de gastvrijheid. #NieuweKennis #BlessurePreventie #Disbalans

Post a Comment