Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

DE MAGIE VAN HARDLOPEN MET COLLEGA’S

DE MAGIE VAN HARDLOPEN MET COLLEGA’S

“Elk bedrijf wil fitte en vitale medewerkers, omdat die productiever werken en minder vaak uitvallen. Als ondernemer wil je werknemers dus letterlijk in beweging brengen. Maar waarom is juist hardlopen dan zo’n geschikte sport? En wat maakt het extra krachtig wanneer collega’s samen gaan lopen?

De winst van hardlopen

Hardlopen maakt fysiek én mentaal gezonder ! De voordelen van deze sport zijn wereldwijd al vaak  WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN. Hardlopers hebben meer energie en minder stress. Hun weerstand gaat omhoog en ze genieten van een betere nachtrust. En ook niet onbelangrijk: hardlopen maakt vrolijk. Van al die voordelen profiteren jouw medewerkers al bij 60 minuten per week hardlopen, maar misschien wel het grootste voordeel…. hardlopen is laagdrempelig. Met een professionele trainer kan écht (bijna) iedereen meedoen, door creatieve oefeningen, trainen verschillende niveaus gewoon samen. Last but not least, er is weinig voor nodig: een paar hardloopschoenen en een gediplomeerde trainer. Zelfs op een betonnen bedrijventerrein maakt een ervaren trainer er een inspirerende les van. Geen zaalhuur, materialen of andere extra’s nodig.

 

De beste ideeën en oplossingen ontstaan tijdens het hardlopen. Ga eens na welke magie er ontstaat wanneer jouw mensen samen gaan hardlopen.

 

Hardlopen met collega’s: 1 + 1 = 3

Start een medewerker met hardlopen, is dit ook het startsignaal om allerlei positieve mentale en fysieke veranderingen in gang te zetten. Hierdoor zal hij of zij al snel meer gemotiveerd en ontspannen zijn. Vanuit die positieve toestand neemt allereerst de kwaliteit van de communicatie met de directe collega’s toe. Een enorme winst voor jouw bedrijf. Maar de lopers communiceren ook onderling: vóór, tijdens en na het lopen. Dit zijn mogelijk medewerkers van alle geledingen in de organisatie. Mensen die elkaar anders niet spreken. En dan ook nog in een ontspannen setting mét een gemeenschappelijk doel en passie. Tijdens de trainingen ontstaat er begrip, draagkracht en verbinding. Het is een broedplaats voor nieuwe ideeën en samenwerkingen. Wanneer er aan de trainingen ook nog een online omgeving is gekoppeld, gaat die conversatie ook na de training door.

 

Meer energie dan een vrijmibo

Lopen je mensen voor, tijdens of na hun werkdag, in plaats van in het weekend of ’s avonds? Dan hou je die energie op de werkvloer. Wie wel eens flink traint, weet hoe lekker dat vooral na afloop voelt. Stel je voor dat jouw mensen zó energiek de werkdag starten? Gaan je medewerkers tussen het werken door, dan geef je ze ook nog eens de beste remedie tegen een middag-dip. Sluiten ze de dag samen met een training af? Dan gaan zij fit, blij en voldaan naar huis. Onderschat het effect van blij thuiskomen niet, ook dát zie je de volgende dag weer terug in jouw bedrijf. Tot slot: door hardlopen maak je endorfine aan, dit zorgt voor een geluksgevoel. Stel je voor dat je medewerkers dat positieve, blije gevoel met elkaar meemaken en delen. Dat geeft meer energie dan welke vrijmibo dan ook.”

Bron: Atletiek Unie , Hardlopen.nl

Hardlooptraining voor bedrijven Zaltbommel – GRUPPO007

 

#hardlopen #b2b #zaltbommel #hardlopeninzaltbommel #bedrijven

Post a Comment