Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

a

Over ons

Over ons

Wij zijn een gemêleerd groep hardlopers die gezamelijk dezelfde interesse hebben. Een zeer sociale groep die 1 tot 2 keer in de week gezamelijk begeleid trainen op wisselende locaties in en om Zaltbommel. Of je nu 9 of 15 km/u loopt maakt voor de trainingsvorm zoals wij die hanteren niet uit, iedereen kan die namelijk afwerken in zijn eigen tempo. Aanvang van de training is altijd om 20.00 vanaf een vaste locatie in Zaltbommel. Hieronder even in het kort de opbouw van een training.

1. Inlopen
2. Warming up
3. Loopscholing
4. Kern
5. Cooling down

De traingen duren circa 1.15 uur Wij, de trainers (Michel en John) vullen elkaar aan. De ene legt de nadruk meer op coaching en de ander is meer training gericht. Beiden hebben we echter wel dezelfde gedachtengang v.w.b. de invulling van de training en de beoogde rendementen. Jaarlijks zijn er een aantal evenementen waar een groot aantal van onze leden gezamelijk aan deelnemen, o.a. de Midzomernacht halve marathon, Promenadeloop en de Singelcross. Veiligheid en blessurevrij lopen zijn naast het genoemde sociale aspect twee aspecten die bij ons hoog in het vaandel staan. Is je interesse gewekt, meld je dan aan voor een GRATIS proeftraining!!

Ons Team

John van Rooij

Na een aantal jaren bij AV Texel te hebben getraind ben ik zelf de opleiding loopgroeptrainer 2 bij de atletiekunie gaan doen. Om mijn kennis te vergroten en in de gelegenheid te zijn anderen te kunnen helpen bij hun opleiding heb ik...

Michel Schoon

Beroep: Wat DOE ik!?: Personal Coach(Hardlopen, Trainingsschema's maken), Hardlooptrainer bij: Zaltbommel DutchRunners (ZDR) en Gruppo 007. Ik loop zelf bij Runshop Team Greg van Hest met als specialiteit 5km...