Is je interesse gewekt, kom dan een keer gratis een proeftraining mee doen. Je kunt dan even kennis maken met de groep en ervaren hoe de training is ingericht.

Bel of mail even naar:

PHONE:           0618852598

E-MAIL:           info@gruppo007.nl

ADRES:          Zaltbommel

Image Alt

Bedrijfstrainingen & Clinics

Bij Gruppo 007 kunt u ook terecht voor clinics en bedrijfstrainingen.

In deze ‘bijzondere’ tijd is het voor bedrijven vaak lastig om de binding met en ook tussen hun medewerkers te behouden. Er wordt veelal thuis gewerkt en het contact verloopt telefonisch, via mail of via teams. Ook zijn er op sportief gebied maar beperkte mogelijkheden geweest.

Michel Schoon en John van Rooij zijn twee gediplomeerde hardlooptrainers met PASSIE voor hardlopen! Veel ervaring met: training geven aan diverse hardloopgroepen en bedrijven, clinics aan bedrijven, sportscholen, sportclubs en jongeren op de basisschool.

Voor bedrijven verzorgen wij uitgebreide hardloop clinics (60-90min). Tevens bieden wij voor bedrijven een 10-weekse cursus. Elke week een gezamenlijke training met daarin een uitgebreide warming-up, een (interval)training, veel aandacht voor houding en techniek door middel van oefeningen, loopscholing en een cooling-down. Kortom wij leveren maatwerk, zijn flexibel en zelf enorm verbindend ingesteld. De clinic kan volledig buiten plaatsvinden, wij zorgen dat de clinic geheel op maat is voor uw bedrijf!

Onze ervaring is dat sporten verbroederd en verbind. Collega’s die naast het werk gezamenlijk een uurtje sporten leren elkaar op een andere manier kennen en waarderen. Door het samen sporten worden de mensen niet alleen fysiek sterker en fitter maar zullen ook meer begrip voor elkaar hebben.

Intakeformulier

    Video van de Gruppo 007 Bedrijfsclinic

    De trainers van Gruppo 007 hebben een hardloop clinic gegeven aan een groep leden van sportschool Personal Active. #NieuwsteKennis #Loopscholing #Gezellig #LeukeGroep